Meniu
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Creare cont | Publicitate pe site | Termeni si conditi | Contact | Generator de HTML si CSS | Tutoriale | Paginile utilizatorilor
Urmareste-ne si pe...
Facebook
sau
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Categorii
Cauta anunturi din toata tara
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Informatii utile
Parteneri
Urmareste-ne si pe...
Facebook
Fa-ti timp si citeste in fiecare zi dintr-o carte !

Termeni si conditii pe care te rog sa ii citesti cu atentie

Aceasta pagina este periodic actualizata si din acest motiv este bine sa reveniti si sa o recititi.

Motto-ul site-ului AXB.ro

Vanzatorul A are un produs pe care cumparatorul B il cauta iar programatorul X este cel care ii pune in legatura prin aceasta platforma pe care a creat-o.

Vizitarea site-ului

Vizitarea site-ului AXB.ro de catre orice persoana fizica prin folosirea unui browser presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezente in aceasta pagina.

Experienta cu utilizatorul

Pentru o buna interactiune cu utilizatorul fie ca acesta este doar in vizita sau isi creeaza un cont pe AXB.ro sunt create diferite programe care stocheaza local diferite informatii sub forma de cookie.

Reguli de conduita

Aceasta platforma de anunturi se doreste a fi un loc unde vanzatorii si cumparatorii sa intre in legatura prin intermediul anunturilor. Fiecare vanzator poate fi la randul lui un potential cumparator si din acest motiv ii rog sa se comporte asa cum doresc ei sa fie serviti.

Crearea contului

Fiecare cont se va putea creea doar din pagina creare cont folosind o singura adresa de mail valida (preferabil Gmail) si o parola complexa pe care sa nu o foloseasca altundeva.

Siguranta contului

Nu divulga sub nici-o forma nimanui datele de conectare (adresa de mail si parola folosita) pentru contul tau de pe acest site. Nu recomadam sa salvati aceste date de conectare la contul dumneavoastra in cadrul oricarui browser. Recomandam sa folositi o parola puternica ce contine cel putin o litera si undeva intre 6 si 15 caractere.

Blocarea sau imposibilitatea de a accesa contul

Numai in situatiile urmatoare:

 • administratorul efectueaza diferite imbunatatiri
 • datele folosite pentru conectare introduse in formularul de conectare la cont nu sunt valide
 • diferite erori legate de activitatea serverului si pentru asta va trebui sa reveniti mai tarziu
 • conexiunea ta la internet a fost intrerupta
 • contul nu (mai) exista
 • utilizatorul a adaugat text nepotrivit (vezi sectiunea de mai jos legata de text)
 • utilizatorul a incarcat o imagine nepotrivita (vezi sectiunea de mai jos legata de imagini)

Stergerea contului

Stergerea contului se va putea realiza doar daca ai sters bannerul imagine (daca exista) din contul tau, link-ul catre site-ul tau (daca exista) din contul tau si toate anunturile adaugate promovate si/sau gratuite (daca exista) validate sau nu din contul tau. Practic trebuie sa lasi contul tau exact asa cum l-ai primit. Apoi ne lasi un mesaj pe aplicatia de conversatie (in engleza chat) din contul tau in care ne ceri sa iti stergem definitiv contul.

Stergerea contului se va putea realiza si fara sa fi instiintat. Acest lucru va fi facut doar daca descoperim ca ai incalcat termeni si conditiile prezente in aceasta pagina.

Produse interzise pe care nu le poti comercializa

Toate produsele pe care le poti comercializa pe aceasta platforma au deja o categorie cu subcategorii si numai in acestea vor fi acceptate. Pentru a nu exista confuzii uitati o lista cu produsele pe care nu le veti putea comercializa aici:

 • Arme si munitii de orice fel
 • Materiale explozibile sau pirotehnice de orice fel
 • Bunuri ce nu exista
 • Tutun sau tigari de orice fel
 • Droguri de orice fel
 • Medicamente pentru oameni sau animale de orice fel
 • Sange, organe umane sau de animal sau de orice fel
 • Substante afrodisiace de orice fel
 • Obiecte obtinute prin inselaciune, furt sau alta activitate ilegala
 • Animale de companie a carui comercializare incalca legislatia romana si/sau europeana
 • Animale salbatice de orice fel
 • Orice produs obtinut din animale salbatice
 • Orice tip de servicii de vrajitorie/ghicitorie
 • Orice obiect religios
 • Diferite bunuri ce incalca proprietatea intelectuala ori drepturile de autor
 • Orice tip de act ori diferite activitati ilegale

Publicarea anunturilor

Toate anunturile se pot publica numai prin intermediul unui cont pe acest site si doar in categoria cu subcategorii ce exista deja pe site. De fiecare anunt este raspunzator vanzatorul produsului.

Anunturile gratuite

Anunturile gratuite se pot adauga in orice moment al zilei in contul tau iar acestea vor trebui aprobate de administrator. Anunturile nu vor putea fi publicate automat in site, acestea urmand a fi aprobate. Sunt acceptate doar anunturi in limba romana, anunturi care sunt scrise corect gramatical si care nu sunt duplicate.

Anunturile propuse pentru promovare

Toate anunturile promovate sunt acele anunturi care indeplinesc toate cerintele pentru anunturile gratuite insa spre deosebire de acestea posesorul lor a facut o donatie.

Imaginile din anunt

Imaginile din anunt nu trebuie sa incalce proprietatea intelectuala a unor terti, sa nu instige la ura, sa nu faca discriminare rasiala, referinta la diferite activitati sexuale sau instigarea la diferite activitati ilegale.

Toate imaginile din anunt trebuie sa reflecte clar produsul si starea produsului pe care il comercializati si care sa completeze textul din anunt. Asadar imaginile si textul sa formeze un tot unitar. Recomandam cu tarie sa adaugati in anunturi numai imagini facute de dumneavoastra personal.

Textul din anunt

Textul din anunt trebuie sa respecte limba romana, gramatica acesteia, sa nu instige la ura, sa nu faca discriminare rasiala, referinta la diferite activitati sexuale sau instigarea la diferite activitati ilegale. Anuntul ce nu respecta aceste reguli nu va fi acceptat, mai mult decat atat contul dvs. ar putea fi sters de administrator fara sa fiti instiintat inainte.

Stergerea anunturilor

In contul tau fiecare anunt pe care l-ai adaugat fie ca a fost aprobat sau nu are sub el un buton de stergere prin care poti sterge anuntul respectiv din contul tau dar si daca acesta a fost aprobat si publicat intr-una din rubricile site-ului. Actiunea nu se reversibila iar anuntul odata sters asa ramane.

Vinde si cumpara in siguranta

Echipa AXB.ro recomanda tuturor vanzatorilor sa descrie in anunturile lor cat mai detaliat produsul pentru care acel anunt exista. Mai mult, recomandam ca imaginile din anunt sa fie facute exclusiv de vanzator iar impreuna cu textul din anunt sa formeze un tot unitar care sa transmita clar starea produsului.

Cumparatorii vor putea intra in contact cu vanzatorii folosind datele de contact pe care acestia din urma le-au adaugat in anunt. Acest lucru desfasurandu-se in afara acestei platforme de anunturi. Din acest motiv recomandam ca fiecare cumparator sa isi i-a toate masurile de siguranta pentru a nu fi inselat. Echipa AXB nu se face raspunzatoare daca cumparatorul este inselat.

Bannerul imagine din coloana din stanga

In coloana din stanga (vizibila doar pe versiunea desktop a site-ului) sunt doua sectiuni. Fiecare sectiune are posibilitatea de a stoca cinci imagini. Poti adauga doar o imagine cu legatura (link) catre o pagina din site-ul tau.

In contul tau poti adauga oricand o imagine care sa nu faca obiectul unei ilegalitati, sa nu instige la ura, sa nu faca discriminare rasiala ori referinta la diferite activitati sexuale. Mai mult imaginea trebuie sa aiba 200 de pixeli pe latime si 400 de pixeli pe inaltime. Daca imaginea respecta aceste conditii, ea va putea fi promovata in urma unei donatii.

Sectiunea Parteneri

In cadrul acestei sectiuni numai un grup restrans de pagini web vor ajunge cu legatura (link) iar criteriile nu sunt publice. In cadrul contului nu exista posibilitatea de a adauga o legatura catre o pagina in aceasta sectiune. Pentru asta trebuie sa ne contactati.

Legaturile (link-urile) din sectiunea Informatii utile

Legaturile (link-urile) din aceasta sectiune se pot adauga doar din contul tau si numai in urma unei donatii. Toate link-urile sunt dofollow si prin aceasta motoarele de cautare vor indexa si promova pagina voastra pe cuvintele cheie pe care veti adauga legatura (link-ul) voastra catre pagina voastra web.

Crearea si stergerea paginilor

Crearea paginilor

In cadrul contului ai posibilitatea sa iti creezi o pagina cu continut. Continutul poate fi de tip text, imagini, legaturi web catre pagini din afara acestui site web si cod HTML ce poate reprezenta o fereastra catre un fisier video de pe site-ul YouTube sau o harta de pe Google Map.

Imaginile, textul, fisierul video si legatura web catre pagina externa din alt site nu trebuie sa faca obiectul unei ilegalitati, sa nu instige la ura, sa nu faca discriminare rasiala ori referinta la diferite activitati sexuale. Cine nu respecta aceste reguli risca sa i se anuleze contul iar continutul va fi sters definitiv.

Stergerea paginilor

In cadrul uneltei de creare a paginii exista un buton prin care poti sterge pagina imediat. Pagina mai poate fi stearsa si de administrator daca nu respecta termeni specificati anterior.

Comunicarea cu administratorul

Aceasta se poate face fie folosind formularul din pagina de contact fie folosind aplicatia de conversatie (in engleza chat) din contul tau.