Meniu
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Creare cont | Publicitate pe site | Termeni si conditi | Contact | Generator de HTML si CSS | Tutoriale | Paginile utilizatorilor
Urmareste-ne si pe...
Facebook
sau
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Categorii
Cauta anunturi din toata tara
Categorie
Subcategorie
Regiune
Subregiune
Cauta
Informatii utile
Parteneri
Urmareste-ne si pe...
Facebook
Fa-ti timp si citeste in fiecare zi dintr-o carte !

Publicitate pe AXB.ro | Citeste mai jos modalitatile prin care iti poti face publicitate

Publicitate prin banerele din stanga

Coloana din stanga este identica in fiecare pagina din site. Aceasta are in componenta ei doua zone prin care un vizitator va putea vedea unul sau mai multe imagini sub forma de baner cu link catre o pagina din site-ul tau. Fiecare zona are posibilitatea de a avea 5 imagini baner care se deplaseaza spre stanga si invers.

Publicitate prin link-urile din coloana din stanga

Tot in coloana din stanga exista o sectiune denumita "Informatii utile" iar in cadrul acesteia puteti sa aveti link catre pagina principala din site-ul vostru ori alta pagina. Acest link este dofollow si prin asta pagina voastra este promovata de motoarele de cautare.

Publicitate prin anunturile promovate din fiecare subcategorie

Coloana din dreapta paginii este locul unde anunturile vor putea fi vazute de catre vizitatori. In fiecare subcategorie vei putea vedea la inceput anunturi ce vor avea eticheta de "Anunt promovat". In acest loc vei putea vedea anunturile pe care doresti sa le promovezi.

Publicitate prin pagina creata pe acest site

In contul tau ai posibilitatea sa iti creezi propria pagina cu continutul tau personalizat. O unealta personalizata si foarte simpla iti permite sa iti adaugi si sa actualizezi foarte usor textul, imaginile si diferite caractere speciale. In cadrul uneltei ai posibilitatea sa adaugi si codul HTML ce reprezinta o fereastra catre o alta pagina web ce contine un fisier video de pe site-ul YouTube sau o harta de pe Google Maps.

Toate aceste optiuni sunt accesibile doar din contul tau pe acest site.